Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Remoulade


Tämä kuuluu ehdottomiin kastikesuosikkeihini siian kanssa, mutta sopii hyvin myös liharuokien kanssa.




Remoulade

2 keitettyä kananmunaa
2 rkl pieniä kapriksia
1 punasipuli
2 rkl suolakurkkua
2 dl majoneesia
0,5 dl tilliä
suolaa
pippuria

Pienistä kananmuna, kaprikset, punasipuli ja suolakurkku. Lisää majoneesin joukkoon ja mausta oman maun mukaan. Laita tekeytymään hetkeksi jääkaappiin. Nauti kalan tai lihan kera. Sopii myös karppaajalle.                                                                                                
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta