Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Kylmäsavuporokeitto


Alkuperäinen resepti on Valion vihkosesta, tässä kuitenkin jo hieman mukaeltuna. Kokeiluni oli vähän tähän suuntaan, mutta ilman soseutuslaitteita (mökillä ei ollut), ilman suurustusta (mökillä ei ollut) ja ilman persiljaa (mökillä ei ollut). Kaikesta huolimatta lopputulos oli hyvä. Ohjeen mukaan tämä riittää 4-6 hengelle, meillä se riitti 2 hengelle...
Ainakin Pirkalla on kylmäsavuporoa ja olivat jopa pudottaneet natriumglutamaatin pois uudesta pakkauksesta, loistavaa!


Kylmäsavuporokeitto

puolikas purjo
1 rkl voita
7 dl vettä
150 g kylmäsavuporoa
200 g Viola pippurituorejuustoa
2 dl kermaa
2 rkl jauhoja
persiljaa

Halkaise, huuhtele ja hienonna purjo. Kuumenna voi kattilassa, lisää purjot ja kuullota. Lisää vesi ja keitä 10-15min, kunnes purjo pehmennyt. Soseuta keitto.
Hienonna kylmäsavuporo. Lisää keittoon hienonnettu poro ja tuorejuusto. Kuumenna keittoa samalla hämmentäen, kunnes juusto sulaa. Sekoita suurus ja lisää ohuena nauhana keittoon samalla sekoittaen. Kiehauta ja hauduta vielä n. 10 minuuttia välillä sekoittaen. Koristele persiljalla.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
1 Comments
Share :

1 kommentti:

  1. Kiitos vierailustasi ja kommentistasi blogissani.

    Pienikin poromäärä antaa voimakkaan maun. Usein olen käyttänyt kylmäsavuporopakkauiksen pariinkin ruokaan perättäisinä päivinä. Tätä keittoa täytyykin kokeilla!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta