Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Oliiveilla kuorrutettu porsaan sisäfile


Kuva ei tee oikeutta tälle ruoalle. Resepti on napattu yhdestä ruokaraamatuistani Hyvän maun rajoilla -kirjasta ja toteutettu oman maun mukaan.



600g porsaan sisäfilettä
2-3 rkl dijon-sinappia
2-3 rkl parmesan-juustoraastetta
1-2 rkl voita
mustapippuria myllystä

Oliivikuorrutus

100g mustia kivettömiä kalamata-oliiveja (tavallisetkin mustat käyvät, mutta itse pidän näistä)
100g pakastettuja suppilovahveroita (käytä niitä mitä kaapista tai pakkasesta löytyy)
1 silputtu salottisipuli
2 murskattua valkosipulikynttä
1 rkl creme fraiche
1 rkl ruohosipulia (ei löytynyt tällä kertaa kaapista, joten laitoin 2rkl persiljaa)
1 rkl persiljaa
mustapippuria myllystä

Laita oliivit, sienet, valkosipuli ja sipuli silppuriin, jätä karkeaksi. Sekoita joukkoon yrtit, creme fraiche ja mausta pippurilla. Paista porsaanfilettä pannulla miedolla lämmöllä. Mausta file pippurilla, sivele sinapilla (silikonisuti on oivallinen apuväline), pyörittele parmesanraasteessa ja peitä oliivikuorrutuksella. Paista 200-asteessa uunissa n. 30 min. Leikkaa liha viipaleiksi.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta