Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Suklaa-mascarponekakku


Tämä suussasulava ohje on vuoden 2007 Alkon Etiketti lehdestä ja on myös äärimmäisen helppo toteuttaa gluteenittomana, vaihdat vain keksit gluteenittomaan vaihtoehtoon.


Pohja
12-13 digestivekeksiä (n. 200g) gluteenittomia tai tavallisia
50 g voita
1 dl tummaa suklaata rouheena

Täyte
3 valkuaista
2 dl kuohukermaa
3 keltuaista
1 dl sokeria
250 g mascarponejuustoa
1/2 dl suklaata rouhittuna
2 rkl kaakaojauhetta (käytin Green & Blacks luomu kaakaojauhetta)
1 rkl pikakahvijauhetta
1 dl mantelirouhetta

1. Rouhi keksit hienoksi ja sekoita voin ja suklaarouheen kanssa tasaiseksi massaksi. Taputtele seos tiiviisti leivinpaperilla pohjalta ja reunoilta vuorattuun irtopohjavuokaan ja siirrä jääkaappiin jähmettymään.
2. Valmista täyte. Käytä täysin kuivia astioita ja vatkaimia. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi yhteen kulhoon. Vatkaa seuraavaksi kuohukerma löysäksi vaahdoksi toiseen kulhoon. Vaahdota kolmannessa keltuaiset ja sokeri. Sekoita neljännessä mascarpone varovaisesti tasaiseksi massaksi.
3. Sekoita sitten keltuiais-sokerivaahto juuston joukkoon varovaisesti, lisää sen jälkeen kermavaahto. Kääntele joukkoon rouhittu suklaa, kaakaojauhe, pikakahvi ja mantelirouhe pienissä erissä. Kääntele aivan lopuksi joukkoon valkuaisvaahto.
4. Paista kakkua 170-asteisessa uunissa noin tunnin verran.

Tarjoa mustaherukkahillokkeen ja kermavaahdon kera. Sopii nautittavaksi portviinin kanssa.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta