Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Aamiaispöydän herkku



Kauppojen palvelupuolelta löytyy herkullista lohiherkkusalaattia. Kun tarkemmin selvittelee salaatin sisältöä, paljastuu siitä paljon muutakin kuin lohta eli aikamoinen määrä lisäaineita. Suosittelen siis kotona valmistamista. Jos pyöräyttää tämän perjantai-iltana niin lauantain aamiaispöytään maut ovat tasaantuneet. Sopii myös voileipäkakkujen täytteeksi.

Lohiherkku

1/2 sipulia
120 g kylmäsavulohta
2 dl täysrasvaista creme fraichea
suolaa
tilliä

Pienistä sipuli ja kylmäsavulohi ja sekoita creme fraichen kanssa, mausta suolalla. Helpoimmalla pääset, jos omistat monitoimileikkurin. Silppua ensin sipuli, lisää kylmäsavulohi, mutta älä anna seoksen mennä liian mössöksi. Lopuksi lisää creme fraiche käsin sekoittamalla ja mausta.  Kokeile myös tillin sijasta ruohosipulia.                                                                                                          
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta