Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Grillatut tomaatit välimeren tapaan


Tämä valmistuu nopeasti, sopii kaikkien lihojen, kalojen ja makkaroiden kanssa ja maistuu vielä kaikessa yksinkertaisuudessaan hyvältä.



Grillatut tomaatit

Tertullisia kirsikkatomaatteja
Valkosipulia
Maldon-suolaa
Mustapippuria
Extra-virgin oliiviöljyä

Laita tomaatit uunin kestävään vuokaan. Silppua valkosipulia oman maun mukaan joukkoon. Hieman suolaa ja pippuria myllystä. Sitten runsaalla kädellä oliiviöljyä päälle. Grillivastuksen alle uuniin ja kun näytää sopivasti ruskettuneelta niin ulos uunista ja tarjolle.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Kiitos tästä ja muistakin blogisi ruokavinkeistä! Taidanpa kokeilla ensikerralla tätä vaikka kanan kanssa. Aina tulee liian helposti tehtyä "niitä samoja" lisukkeita (jotain salaattia...) mutta tämä voisi toimia!

    VastaaPoista
  2. Hei Rii, mukava saada palautetta. Tämän tekee jopa nopeammin kuin salaatin. Olen itsekin jokapäiväisen salaatin syöjä, mutta välillä on mukava syödä jotakin lämmintäkin. Varsinkin näin talvella :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta