Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Herkullinen uunissa grillattu lohi



Katkaravuilla ja kylmäsavulohella kuorrutettua lohta

800 g lohifilettä
100 g kylmäsavulohta
100 g katkarapuja
50 g  suolakurkkua
1 dl creme fraiche
1 dl tilliä
2 rkl curryä
ripaus cayennepippuria
mustapippuria myllystä
3-4 rkl parmesanraastetta

Leikkaa lohifileestä viistosti nahkaa myöden neljä viipaletta. Paista lohet kuumalla pannulla pannulla nopeasti kummaltakin puolelta. Mausta pippurilla. Leikkaa kylmäsavulohi ja katkaravut pieniksi. Sekoita kaikki aineet keskenään, mutta parmesanraasteesta vain puolet. Laita täytettä lohiviipaleiden päälle ja ripottele loput parmesanraasteesta pinnalle. Grillaa lohet uunissa grillivastuksen alla noin 10 minuuttia 220-asteessa, kunnes pinta rapea.

Resepti on Hyvän Maun Rajoilla -kirjasta mukaeltuna. Jos laitat joukkoon tuon 2 rkl curryä, niin lohi ei välttämättä maistu enää lapsille, joten mausta oman ja lasten curry-sietokyvyn mukaisesti. Suolakurkku oli unohtunut kauppaan, joten käytin sen sijasta kotitekoista kurkku-sipulisäilykettä.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta