Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Suomalaisia Tapaksia eli Sapaksia makkarasta


Jos koskaan ei kokeile ns. epätavallisia yhdistelmiä niin mitään uuttakaan ei synny. Vai miten se menikään? Tässä niitä ehkä ei niin tavallisia yhdistelmiä makkaran kanssa. Pohjana itse teetetty peuranmakkara.



Vasemmalta oikealle:
- Peuranmakkara, hapanimelächilikastike, vuohenjuusto
- Peuranmakkara, wasabitahnaa (tippa), mozzarellaa, basilikaa
- Peuranmakkara, viikunahillo, vuohenjuusto

Oikeastaan aika hyviä kaikki ja kuohuviinihän oli aivan oikea juoma tällaisille Sapaksille. Suursyömärikin (mieheni) totesi nämä hyväksi, mutta vaati maistelun päätteeksi vertailun vuoksi vielä yhden...


Kuvassa:
-Peuranmakkara, Auran vihreä sinappi                                                                                      
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta