Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Jauhelihakastikkeella täytetyt munakoisot




Täytetyt munakoisot

2 munakoisoa

1 sipuli
1 valkosipuli yksikyntinen
100 g suppilovahveroita pakastimesta
1dl creme fraiche
suolaa
mustapippuria
Herbes de provence -yrttisekoitusta

5 dl paksua tomaattipohjaista jauhelihakastiketta (käytin eilistä)
Parmesania kuorrutukseksi

Leikkaa munakoisot pitkittäin pellille leivinpaperin päälle. Koverra munakoison sisus lusikalla, metallinen jäätelökauha oli oiva tähän hommaan. Leikkaa munakoison sisus pieneksi paloiksi, Kuullota hienonnettu sipuli ja valkosipuli pannulla oliiviöljyssä. Lisää munakoison sisus sekaan ja paista munakoiso pehmeäksi. Lisää sienet, creme fraiche ja mausteet. Sekoita ja anna muhia muutama minuutti.
Täytä munakoisot kastikkeella ja raasta päälle reilusti parmesania. Paista uunissa 225-asteessa noin 15-20 minuuttia.
Joukkoon olisi sopinut hyvin myös feta- tai homejuusto. Erinomainen ruoka "eilisten" kastikkeiden uudelleenkäyttöön.                                                                                                            
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Olipa onni että eksyin tänne. Viime viikolla Venetsiassa söin juuri saman oloisen munajoiso ruuan. Nyt kokeilemaan kotikeittiössä!!
    T. Raili

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta