Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Uppomunia italialaisittain


Italialaisilla on taito tehdä yksinkertaisista aineista ihan järjettömän hyvää ruokaa ja niin on tässäkin tapauksessa.

Loisto lisuke lihan kanssa tai aivan sellaisenaan leivän kanssa nautittuna. Ohje on kirjasta Fantastico! Modernia italialaista ruoka.



Tomaattikastikkessa kypsennetyt uppomunat - Uova in camicia
4 annosta

3 rkl oliiviöljyä
1 keskikokoinen sipuli viipaloituna
3 keskikokoista kesäkurpitsaa paloiteltuna
1 iso keltainen paprika paloiteltuna
1 tölkki (400 g) tomaattimurskaa
tuoreita basilikanlehtiä
50 g kivettömiä kalamataoliiveja
4 munaa
70 g raastettua cheddarjuustoa
suolaa ja pippuria

Kuumenna oliiviöljy isossa paistinpannussa ja kuullota sipuli, kesäkurpitsa ja paprika pehmeäksi ja kullanruskeaksi välillä sekoittaen. Mausta kasvikset suolalla ja pippurilla ja lisää tomaatti, basilika ja oliivit. Kypsennä seosta ilman kantta keskilämmöllä noin 10 min, kunnes tomaattien neste on kiehunut reilusti kokoon.

Kuumenna grillivastus. Tee tomaattiseokseen neljä kuoppaa ja riko munat niihin varovasti. Ripottele juusto pinnalle ja kypsennä grillivastuksen alla noin 10-15 minuuttia tai kunnes munat ovat hyytyneet. Tarkasta, että hyytyvät hieman myös pinnan alta.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
1 Comments
Share :

1 kommentti:

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa