Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Vaaleanpunaiset vaahtokarkkibrowniet


Jos makeannälkä yllättää, niin tässä on todellinen apu. Tämä on todella tuhti suklaapommi, tarjoa vaniljajäätelön kanssa tai sellaisenaan. Tämä leivottiin lasten kanssa, 6-vuotiaamme hoiti koko vatkausoperaation. Äiti on niin ylpeä! Sopisivat muuten loistavasti vappubrunssille sampanjan kanssa nautittavaksi. Resepti on napattu Maku-lehdestä 2/10.


Vaahtokarkkibrownit

125 g voita
1 dl kaakaojauhetta (käytin Green & Black´s organic cocoa -jauhetta)
2 munaa
2 3/4 dl sokeria ( käytin intiaanisokeria, jota saa luontaistuotekaupoista)
1  1/2 dl vehnäjauhoja tai gluteenitonta jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
3 dl vaahtokarkkeja silputtuna
50 g tummaa suklaata rouhittuna (meillä oli 60% luomusuklaata)

Pinnalle
vaahtokarkkeja

Sulata voi ja sekoita kaakaojauhe joukkoon.
Vaahdota munat  ja lisää sokeri vähitellen vaahdottamisen aikana. Sekoita munavaahtoon voiseos. Sekoita jauhot ja leivinjauhe. Siivilöi seos taikinaan ja sekoita tasaiseksi.
Kääntele taikinaan vaahtokarkkipalat ja rouhittu suklaa. Vaahtokarkit saa näppärästi pieniksi paloiksi saksilla.
Vuoraa uunivuoka n. 20 x 20 leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan.
Paista 175-asteeessa n. 30 min. Taikina saattaa "kuohua" uunissa, mikä kuuluu asiaan. Lisää muutama minuutti ennen kypsennysajan päättymistä kokonaisia vaahtokarkkeja pinnalle ja paista vielä 3 minuuttia.
Jäähdytä hyvin ja leikkaa osiin. Parhaimmillaan seuraavana päivänä.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta