Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Yakiniku


Olen aivan hullun ihastunut itämaisiin ruokiin. Kiinalainen on meidän perheen normaalia arjenpikaruokaa, joka kiireessä hoidetaan pakastekasvisten avulla, mutta kuitenkin omatekoisilla kastikkeilla. Tämä resepti oli uudessa Elle Mat & Vin -lehdessä ja lähti välittömästi kokeiltavien listalle. Tämä on sellainen hieman mukaeltu versio, koska kaikkea en kaapistani löytänyt. Alkuperäisessä reseptissä Yakiniku tehtiin ohueksi siivutetusta entrecoteesta. 


Yakiniku seesaminsiemenillä ja purjolla

600 g naudan paahtopaistia
öljyä
5 rkl purjoa
2 rkl seesaminsiemeniä

marinaadi:
5 rkl soijaa
2 rkl sakea
4 rkl fariinisokeria
1 valkosipulinkynsi
1/2 rkl raastettua inkivääriä
hyppysellinen mustapippuria
1 rkl seesamöljyä

Sekoita marinadi. Anna lihan marinoitua 2-6 tuntia. Minulla marinointi kesti yön yli. Ota liha lämpimään tuntia ennen paistamista. Lämmitä öljy wokpannussa, lisää lihat ja paista kovalla lämmöllä. Lisää lopuksi purjosuikaleet, seesaminsiemenet ja paista vielä hetki. Tarjoa jasmiiniriisin kanssa. Lasissa oli perjantain viinivinkkinä ollut Montes Reserva Malbec.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta