Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Jääkiekon huumaa - makkaraa ja marenkia


Tänään se on sitten taas edessä - pahin mahdollinen vastustaja. Minäkin olen taas löytänyt jääkiekkohuuman (oli muutaman vuoden välissä kateissa) ja tänään olen ehdottoman varmasti television äärellä ottelun alkaessa. Valmistelinkin jo otteluruokaa makkarasta. Makkara ja jääkiekko kun kuuluvat ehdottomasti yhteen. Näillä eväillä mennään ja tällä kertaa myös voitetaan!


Munakasrulla


Rulla:
75 g voita
1,5 dl vehnäjauhoa tai gluteenitonta jauhoa
6 dl maitoa
4 munankeltuaista
4 munanvalkuista
1/2 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria

Täyte:
3 makkaraa (käytin peuranmakkaraa)
suppilovahveroita
1 dl purjoa
100 g Creme Bonjour savuporotuorejuustoa
1 dl creme fraichea
2 tl sinappia (Ikean kokojyväsinappi, nam)
2 dl juustoraastetta (mustaleima)
mustapippuria

Sulata voi kattilassa, lisää jauhot ja sekoita tasaiseksi. Lisää maito pikkuhiljaa tasaisesti vatkaten. Anna kiehua hiljalleen 3 minuuttia. Lisää hieman jäähtyneeseen seokseen 4 keltuaista. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää seokseen. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada seos uunipannulle voidellun ja korppujauhotetun leivinpaperin päälle. Paista 225-asteessa n. 15 minuuttia.

Pienistä makkara. Paista sienet ja purjo voissa, lisää tuorejuusto ja creme fraiche. Lisää makkara. Mausta sinapilla ja mustapippurilla. Lisää juusto ja sekoita kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Kumoa paistettu pohja korppujauhotetun leivinpaperin päälle, levitä täyte ja rullaa. Laita päälle juustoraastetta ja laita uuniin niin että juusto sulaa. Tarjoile salaatin kanssa.


Jälkiruoaksi tarjolla
Marenkipläjäys




Murskattua marenkia
päärynäjäätelöä
suklaajäätelöä
kermavaahtoa
mustikoita
mansikoita
sulatettua suklaata

Ottelu alkakoon!

QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Komiat on kisaeväät :) Ja eiku jännittämään!
    Outi

    VastaaPoista
  2. Kyllä kannatti tehdä kisakakku jo etukäteen :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta