Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Luksuspäivä onnistuu Helsingissäkin osa 1


Kun tarjoutuu tilaisuus poistua hellan äärestä valmiin pöydän ja viinilasin väliin, niin minua ei tarvitse kahdesti kutsua. Hotelli Kämpin aula huokui juuri sitä mitä kaipasinkin, luksusta.


























Luksuspäivä alkaa, no tietysti samppanjalla.


Ja missä samppanja kuuluu nauttia, no jahdilla tietenkin. Minä saattaisin jopa parantua merisairaudestani jos minulla olisi tällainen jahti. Verano Clubin kautta saat veneet, miehistön ja tarjoilut ja itse voit keskittyä vain nauttimiseen, kuten minäkin tein.


























Hyvästi hetkeksi Helsinki.


























Ensimmäinen pysäkki: ladyt ja gentelemannit astukaa linnaan, Särkänlinnaan.






Särkänlinnan ruoka edustaa klassista linjausta. Miljöö on vaikuttava ja näkymät yläkerran ravintolasalista käsittämättömän kauniit. Voit myös tilata Särkän keittiön valmistamia naposteluherkkuja picnic-korissa ja nauttia ne linnanpihalla viltillä kuohuvan kera.



Jos kuitenkin päätät lähteä Särkänlinnaan ilman jahtikyyditystä, niin myös yhteislautalla pääset perille. Niin lähellä ja silti niin kaukana, ihana paikka. Tänne pitää palata.

Avoinna kesäkaudella 1.5.–17.9.2011
Aukioloajat: Ma-La 17.00–24.00 (keittiö sulkee klo 22.00), Su suljettu

Mutta matka jatkuu ja seuraava pysäkki on...siitä lisää seuraavassa jaksossa.



QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta