Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Rysän päältä


Viinipäiväntasaus viettettynä ja kalaa pöydässä. Tällä kertaa mieheni valmisti siikaa ja minä sienirisottoa. Siika on sitten loistava kala ja sillä on oma keittokirjansakin, josta olemme kokanneet lähes kaikki ruoat. Miltä kuullostaa sambuca siika tai siikaburger? Kyseinen Rysän Päältä - Siikahyvä ruokakirja on aivan ehdoton kalaruoan ystävälle ja loistava mökkilahja ensi kesäksi.

Ohjeessa siika tarjottiin polentan kanssa, mutta maistui loistavasti myös risoton kera. Ja katsokaa oikeata pikaruokaa ja niin hyvää.




Yrttimajoneesilla kuorrutettua siikaa

4 siikafilettä
2 dl majoneesia
1 dl hienonnettuja tuoreyrttejä

Mausta fileet suolalla ja pippurilla ja laita ne voidellulle uunipellille. Sekoita hiennonnetut yrtit ja majoneesi. Pursota yrttimajoneesi fileiden päälle tasaisesti. Paista uunissa 200-asteessa n. 10 minuuttia.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta