Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Siikaa osa 2


Nyt sitten jäi siika päälle, kun se vaan on niin hyvää. Kesäiset lämpötilat saavat syömään kevyemmin ja tämän pitkän talven jälkeen se toden totta tulee tarpeeseen. Toivonkin äärimmäisen kuumaa kesää, jos vaikka pysyisin vähän pienempi ruokaisena. Resepti jo aiemmin mainitusta Siikahyvää -kirjasta mukaeltuna.



Piparjuuri-purjo siikapihvit

Siikafile
1 piparjuuri
1 purjo
1 dl kuivaa valkoviiniä
100 g maustamatonta tuorejuustoa
suolaa
valkopippuria

Kuullota pieneksi leikattu purjo voissa. Kaada valkoviini päälle ja anna purjon imaista se itseensä. Raasta piparjuuri ja sekoita se purjon sekaan. Sekoita tuorejuusto joukkoon.
Hiero ruodottomaan siikafileeseen suolaa ja valkopippuria. Laita file uunipellille leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin ja levitä päälle purjo-piparjuuri-tuorejuustoseos.
Laita kala uuniin 200-asteeseen n. 15 minuuttia riippuen fileen koosta.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa