Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Vitello Tonnato ilman Vitelloa


Sain joululahjaksi keittokirjan Energy Cuisine, joka on kahden kokin Jani Lehtinen, Ravintola Bucco, Pori ja David Denis, Le Mistral, Houston, Texas yhteistyöstä syntynyt englanninkielinen herkkuteos. Kirja on täynnä toinen toistaan herkullisempia luomuksia. Aloitin kokeiluni yhdestä suosikistani.

Oikeasti Vitello Tonnato tehdään vasikasta ja niin myös kirjassa, mutta kun tällä kertaa ei ollut vasikkaa niin se tehtiin kalkkunarullasta. Ehkä tuon persiljaöljyn olisi voinut kauniimminkin laittaa tuohon lautaselle, mutta aina ei voi onnistua. Tuo tonnikalakastike on tosi hyvää myös leivän päällä ja persiljaöljy sopii lisäkkeeksi lähes kaikkeen jälkiruokia lukuunottamatta. Aitoa oikeaa Vitello Tonnatoa saatte maistaa edelleenkin Ravintola Buccon listalta, jossa se pysyy suosikkina vuodesta toiseen ja syystä.

Kirjasta lisää myöhemmin, minulla on kevätylläri lukijoilleni!



Vitello Tonnato (ilman vitelloa, sitä kun ei tällä kertaa ollut saatavilla)
(6 hengelle)

Kalkkunarulla

Tonnikalakastike:
2 rkl pikku kapriksia
2 anjovisfilettä
125 ml extra-virgin oliiviöljyä
250 ml purkkitonnikalaa öljyssä
500 ml majoneesia

Persiljaöljy:
250 ml tuoretta hienonnettua persiljaa
1/2 tl suola
125 ml öljyä

Päälle raastettua parmesanjuustoa


Paista kalkkunarulla uunissa, tämä versio sisälsi paistovahdin. Anna vetäytyä hyvin foliossa, mielellään vaikka yön yli kylmässä. Leikkaa kylmänä niin ohuiksi siivuiksi kuin onnistut saamaan aikaiseksi.
Tonnikalakastike:
Laita tehosekoittimeen kaprikset, anjovikset ja oliiviöljy ja sekoita hyvin. Lisää tonnikala ja majoneesi, sekoita, kunnes tahna on tasaista.
Persiljaöljy:
Laita tehosekoittimeen persilja, suola ja öljy ja sekoita 1-2 min, kunnes vihreää ja tasaista.

Jaa ohueksi leikatut kalkkunasiivut lautasille, päälle tonnikalatahnaa, persiljaöljyä ja reilusti parmesania. Tonnikalatahnan voi pursottaa pussista tulisi hieman esteettisemmän näköinen, kuten keittokirjan kuvassakin on taidettu tehdä.                                                                                            
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta