Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Ensimmäiset omat raparperit


Ensimmäiset raparperit omasta maasta. Sen verran pieni kasvusto oli vielä, että jouduin hakemaan apuja naapurin raparperimaasta. Pitää siis tehdä lisäistutuksia, jos vaikka löytäisin sitä punaista raparperia, siitä saisi niin kauniin vaaleanpunaista mehua.

Tämä on syksyinen omppupiirakkareseptini, joka nyt kääntyi raparperitortuksi. Olen aikoinaan napannut ohjeen Valion sivuilta.



Kookos-raparperitorttu

Pohja
2 dl sokeria
75 g voita
1 muna
1 dl kevytkermaa
3 dl vehnäjauhoja tai gluteenitonta jauhoseosta
1 1/2 tl leivinjauhetta

Täyte
6 dl rapaperiä paloiteltuna
1 dl Valio kevytkermaa
1/2 dl sokeria
1 rkl maissijauhoja
1 tl kanelia
1 dl kookoshiutaleita

Vaahdota sokeri ja voi. Lisää muna ja sekoita hyvin.
Yhdistä kuivat aineet ja lisää vuorotellen kerman kanssa joukkoon. Levitä taikina voidellun (halkaisija 27 cm) piirasvuoan pohjalle ja reunoille.
Kuori ja paloittele raparperit ja laita kattilaan. Mittaa päälle kerma, sokeri ja maissijauhot. Kiehauta muutama minuutti. Sekoita kaneli ja kookoshiutaleet täytteeseen. Kaada täyte vuokaan.
Kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Tarjoa vaniljakastikkeen tai jäätelön kanssa.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta