Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Jäätelöä raparperi-kookoskuorrutuksella


Laiskuus iski, enkä millään jaksanut alkaa tekemään raparperipiirakkaa, joten keittelin raparperikuorrutuksen ja laitoin sitä jäätelön päälle. Kuppi espressoa ja sitten siesta. Onneksi on viikonloppu.

Päivän asu: Espressokuppi Ikea, jälkiruokakulho vanhaa suomalaista lasia, lusikka Fiskars Functional Form, pöytäliina Vallila Interior                                                       


Raparperi-kookoshässäkkä

3 isoa raparperinvartta paloiteltuna
70 g voita
1/2 dl tummaa muscovadosokeria
3 dl kookoshiutaleita
2 tl kanelia
1/2 tl inkiväärijauhetta

Sulata voi ja paista raparperit siinä pehmeäksi. Lisää sokeri ja anna sulaa. Lisää kookoshiutaleet ja mausteet. Tarjoile vaniljajäätelön kanssa.                                                            
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta