Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Kesäkastike lihalle ja kalalle


Kun alkaa tuo pelkkä salaatin puputtaminen riittelemään, niin tässä olisi mukava kastike pihvin tai kalan kylkeen laitettavaksi. Grillasin kalkkunapihvin, laitoin päälle siivun chorizomakkaraa ja kasan tartarkastiketta sekä lisukkeeksi salaattia tomaatilla ja homejuustolla. Helppoa kesäruokaa! Ohje on Strömsöstä tutun kokin Paul Svenssonin Grilli Kuumana -kirjasta.



Tartarkastike suolakurkusta, hillosipulista ja omenasta

1/2 keltasipulia kuutioituna
1 omena kuorittuna ja pieneksi kuutioituna
1 rkl rypsiöljyä (oliiviöljyä)
1/2 tl kurkumaa
150 g suolakurkkua
60 g hillosipulia
1 nippu persiljaa hienonnettuna
2 dl hyvää majoneesia
suolaa ja mustapippuria

Kuullota sipuli ja puolet omenasta öljyssä ruskistamatta, lisää kurkuma ja anna jäähtyä.
Leikkaa suolakurkku ja hillosipulit pieniksi kuutioiksi. Sekoita omena-sipuliseokseen, suolakurkku ja hillosipuli, loput omenasta, persilja ja majoneesi. Mausta suolalla ja pippurilla. Tämä kastike on mahtava lisuke sekä kalalle että lihalle.                                                                                                  
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Tämähän voisi olla hyvää juhannussettiä, tässä ankarasti koitan pohdiskella menuja jo etukäteen... Ja oon ihan koukussa itetehtyyn majoneesiin!

    VastaaPoista
  2. Hei Tusla, olen kateellinen, suunnittelet ajoissa :) Olen tehnyt sata eri versiota majoneesista. Yhden täydellisen, jonka reseptin hukkasin ja 99 ei niin täydellistä. Etsin siis edelleen sitä täydellistä, jonka hukkasin. Vaikka kuinka vaihtaisin öljyt neutraalin makuisiin ja käytän lämpimiä osia niin lopputulos on aina tipan kitkerä. Joten jos sinulla on se täydellinen, niin laitahan linkkiä. Ihanaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa