Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Lämmin kukkakaalisalaatti


Juhannusjuhlat on vietetty, mutta onneksi koko kesä on edessä!

Kuten jo aikaisemminkin olen jo maininnut voisin elää kesän kukkakaalilla ja voilla. Nyt kun suomalainen kukkakaali on edullista, sitä kuluu kilokaupalla. Jossakin vaiheessa laitoin postausta feta ja salaattijuustoista, johon Soppakellari kommentoi Kolatun Wilhelmiina juuston kuuluvan hänen suosikkeihinsa. Miten olinkaan unohtanut sen? Aivan fetan veroista ja vielä kotimaista.


Kukkakaali-Feta-Serrano salaatti

Höyrytettyä kukkakaalia
Wilhelmiina Salaattijuustoa
Serrano ilmakuivattua kinkkua
Voita
Persiljaa

Höyrytä kukkakaaleja n. 15 min kunnes kypsiä. Rakenna lautaselle mieleinen annos ja laita voita kukkakaalin päälle sulamaan. Ripottele päälle persiljaa.

Tuossa annoksessa tuli ehkä liioiteltua tuon salaattijuuston määrän kanssa, pienempikin olisi riittänyt.

So simple and so good!                                                                                                        
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta