Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Perjantain viinivinkki - Heartland Stickleback Red 2009


Viinityyppi: punaviini
Rypäleet: 45 % Cabernet Sauvignon, 38 % Shiraz, 9 % Dolcetto, 8 % Lagrein
Maa: Australia
Hinta: 9,85
Avaa muutama tunti ennen nauttimista

Tuoksussa voimakkaasti eucalyptusta, punaisia marjoja.  Maku täyteläinen, mausteinen, yrttinen.
Maistelin viiniä myös grillatun kalkkunapihvin, suolakurkusta, hillosipulista ja omenasta tehdyn tartarkastikkeen kanssa ja lisänä vielä tomaatti-homejuustosalaattia. Johan taittui yrttisyys, joten suosittelisin lämpimästi grilliruoan kanssa nautittavaksi, ei niinkään seurusteluviiniksi. Laitan tänne tuon kyseisen tartarkastikeen ohjeen huomenna.

Heartland Wines syntyi pienen ystäväryhmän perustamana vuonna 2001. Tämä joukko viinialan johtavia asiantuntijoita Etelä-Australiasta halusivat yhdistää tietotaitonsa ja intohimonsa laadukkaiden viinien valmistuksessa. Kaikki Heartland viinit ovat valmistettu rypäleistä, jotka ovat kasvaneet Limestone Coastin ja Langhorne Creekin alueilla Etelä-Australiassa. Tilan viinintekijänä on Ben Glaezer, yksi perustajista. Ben on kuuluisaa Glaezerin viinisukua Barossa Valleyn alueelta.

Aurinkoista viikonloppua hellan ja viinilasin välistä!                                                              
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta