Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Kesätunnelmointia


Lämpötilat hellivät edelleen ja illat pimenevät tunnelmallisiksi. Kävin eilen hakemassa lyhdyt takaisin terassille, täytin kivillä ja tuikuilla. Ihana istuskella iltaa ja nauttia näistä kauniista lämpimistä illoista. Toki hyttyssavu on valitettavasti myös tarpeen. Eilen illalla mieheni rakenteli minulle tällaisen iltapalan. Lampaankääpää pakastettiin viime vuonna erityisesti kiinalaisiin ruokiin käytettäväksi, mutta niitä näyttää jääneen, joten nyt täyte rakennetttiin niistä, mutta tottakai mikä vain sieni käy.

Nauttikaa ihanista hämärtyvistä illoista, vielä kun lämpöä riittää ja muistakaa huomenna on viimeinen mahdollisuus osallistua arvontaan.



Täytetyt paprikat & grillattu peuran ulkofile


2 paprikaa


Täyte:
Salottisipulia
Pakastettua lampaankääpää
1/2 Philadelphia ruohosipulituorejuustoa
1 tl riista-kanttarelli fondi
mustapippuria
suolaa

Leikkaa paprikalle hattu ja poista siemenet. Kuullota sipuli, lisää sulatettu lampaankääpä ja tuorejuusto, mausta. Täytä sienet ja laita grilliin miedolle lämmölle ylätasanteelle kunnes alkavat pehmentyä ja tummua.                                                                                                    
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta