Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Mansikka-parmankinkkusalaatti


Tässä reseptiä lauantain pikniksalaatistamme. Resepti on uusimmasta Glorian Ruoka ja Viini -lehdestä mukaeltuna toteutettu.

 Salaattikulho Sisustustalo Mokka

Mansikka-parmankinkkusalaatti

8 viipaletta parmankinkkua
200 g Kolatun Martta cheddar
8 dl yrtti-salaattisekoitusta
(esim. rucola, jäävuorisalaatti, basilika)
3 dl viipaloituja mansikoita
2 dl kalamataoliiveja

Marinoidut kasvikset:
1 pieni kesäkurpitsa
1 pieni munakoiso
1 pientä kevätsipulia varsineen
n. 1,5 dl oliiviöljyä
3 rkl omenaviinietikkaa
0,5 dl hienonnettuja yrttejä (timjami, oregano)
1 tl sokeria
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria

Valmista marinoidut kasvikset: leikkaa kesäkurpitsa ja munakoiso pitkittäin ohuiksi viipaleiksi. Paista viipaleita grillissä tai pannulla öljytilkassa muutama minuutti tai kunnes ne pehmenevät. Leikkaa punasipuli ohuenohuiksi renkaiksi ja hienonna varret, mutta laita ne sivuun koristelua varten. Mittaa öljy, etikka, yrtit ja mausteet kulhoon. Sekoita kasvikset marinadiin. Anna maustua vähintään 30 min. Leikkaa kinkut pienemmiksi paloiksi. Viipaloi juustot. Lisää kulhoon salaatti, marinoidut kasvikset, kinkku, juusto ja mansikat päälle. Viimeistele oliiveilla, sipulinvarsilla ja kasvisten marinointiöljyllä.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta