Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Mansikka-tiramisua


Tein muutaman eri version tästä kakusta, kun lasten synttäreitä on juhlittu pitkin viikkoa välillä mökillä ja välillä kotona. Ihanan kesäinen kakku ja niin helppo tehdä.

Ekassa versiossa käytin ohjeen mukaisesti appelsiinin raastettua kuorta. Toisessa käytin säilykemandariineja. Kostutuksen tein toiseen 1 dl kahvia ja tippa rommiesanssia, näin kakku kävi myös lapsille. Alkuperäinen ohje on Ullan Unelmien kakkukirjasta.


Mansikka - tiramisukakku (gluteeniton)

Pohja:
4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
2 dl perunajauhoa
0,5 dl kaakaojauhoa
1 tl leivinjauhoa

Täyte:
6 dl vispikermaa
200 g mascarponejuustoa
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 appelsiinin raastettu kuori
400 g mansikkaa

Kostutus:
0,5 dl kahvi
0,5 dl amarettoa

Vatkaa huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen siivilän läpi. Paista n. 8 min 225-asteessa. Anna levyn jäähtyä ja leikkaa kahtia.
Vatkaa vispikerma vaahdoksi, lisää mascarponejuusto ja sokerit. Lisää hyvin pestyn appelsiinin raastettu kuori ja mansikat. Kostuta kakkupohja, lisää päälle täytettä, laita päälle toinen kakkupohja kostuta ja lisää täytettä päälle. Koristele mansikoilla ja appelsiinin kuorilla.

PS. Muistakaahan käydä äänestämässä kauneinta kattausta, palkintona upean Leilan hieno keittokirja
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta