Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Pori Jazz Kids Festival ruokatarjontaa - 2011


Mielettömän mukava yllätys oli, että lasten jazzeilla on oma ravintola. Lokki-lavan vieressä on Sodexon hoitama teltta, jossa on joka päivälle oma menu, menu löytyy täältä. Voit myös ostaa nakkimukin tai hodarin. On tuoreita munkkeja ja pullaa. Minua lämmitti erityisesti myös se, ettei kahvia tarvinnut tuoda termarissa, vaan sain sen tuoreena täältä jopa espresson. Kylmäkaapissa oli sämpylöitä, pikku kulhoja: porkkanoilla, melonipaloilla, kirsikkatomaateilla tai hedelmäsekoituksella, pillimehuja, limsoja ja tietenkin vettä. Lisäksi hyllyssä oli hieman karkkia ja sipsejäkin löytyi. Sodexon teltan ruoka valmistetaan läheisen koulun keittiössä.

Pikku koemaistaja tykkäsi maanantaina listalla olleista pinaattiletuista, mutta niin 
maistui myös hodari ja sen jälkeen omat piknikruoat
Maanantain menu


Nyt piknikille voi lähteä herkkujen kanssa, säästää ne jälkkäriksi ja syödä kunnon kotiruokaa ensin. Lasten kanssa selviää pienemmällä kiukulla, kun massu on täynnä. Ruoat saa ottaa mukaan peitolle tai syödä teltan viereisillä penkeillä. Lounasravintola on auki klo 10.30-14.00

Sisäpiirin vinkki: muista pyytää Viksun Vintiöt -puuhakirja ostosten yhteydessä.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa