Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Ruokaisaa pekonisalaattia


Lisää lounassalaatteja. Tämä oli jo sen verran ruokaisaa, että pitää nälän loitolla varmasti pidempäänkin. Nyt kun tämä Suomen suvi alkaa jatkossa olemaan kuin Välimeren maissa, pitää meidän opetella keventämään ruokavaliota ja ehkä vähentämään hiilihydraatteja näin lounasaikaan, jaksamme näin tehdä ruokailunkin jälkeen töitä. Toiveajattelua saattaa joku sanoa, mutta olen vakaasti sitä mieltä, että saamme jatkossa ihanan helteisiä kesiä.  Positive thinking!


Pekoni-mozzarellasalaatti
2 annosta

Salaattikastike:
3 rkl oliiviöljyä
1,5 rkl valkoviinietikkaa
1 tl maustamatonta jogurttia
0,5 tl Dijon-sinappia
merisuolaa 
mustapippuria myllystä

Salaatti:
Jääsalaattia revittynä
1 pkt pekonia
2 tomaattia
2 kokonaista mozzarellaa
Kurpitsansiemeniä

Tee salaattikastike, sekoita kaikki ainekset hyvin. Paista pekoni. Laita pekonit kylmälle pannulle tai grilliin ja paista rapeaksi. Laske talouspaperille kuivumaan ja leikkaa paloiksi kun ovat jäähtyneet. Revi salaatti lautasille, lisää tomaatit ja mozzarella. Ripottele pekonit sekaan. Kaada salaattikastike päälle ja koristele kurpitsansiemenillä.                                                                            
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta