Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Karpin tortilla


Tässä tällaista mukavaa pikaruokaa kananmunasta ja jauhelihasta. Erinomaista karppaajille, mutta maistuu varmasti myös muille. Sisälle laitoin chilillä terästettyä jauhelihakastiketta ja juustoraastetta. Tortillan päälle makeaa chilikastiketta, viereen creme fraichea ja kasviksia. Hyvää, nopeaa ja yksinkertaista. Sopii myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville.



Karpin tortilla
2 annosta

3 kananmunaa
2 tl psylliumjauhetta
1 dl kermaa

Sekoita kananmunat ja kerma, lisää psylliumjauhe ja anna turvota muutama minuutti. Sekoita uudelleen ja paista pannulla öljyssä molemmin puolin. Lisää haluamiasi täytteitä.


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
1 Comments
Share :

1 kommentti:

  1. Ah, niin helppoa, nopeaa, hyvää ja ravitsevaa! nimim. keliaakikkokarppaaja

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa