Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Kurkkusalaatti itämaiseen tapaan


Tämä viikonloppu on ruokailtu itämaiseen tapaan. Perjantaina sain herkutella kiinalaisella wokkauksella ja lauantaina syötiin thaicurryä, näistä sitten myöhemmin myös reseptiä. Tämä Jamie Oliverin kurkkusalaatti oli piristävä lisäke thaicurryn kanssa. Maku oli kuin hölskykurkut olisi tuunattu itämaiseen ruokailuun sopiviksi.



Kurkkusalaatti

2 cm tuoretta inkivääriä
1 rkl soijakastiketta
1 tl seesamiöljyä
3 rkl extra-virgin oliiviöljyä
1 lime
1 kurkku
pieni kourallinen tuoretta korianteria
puolikas punainen chili

Kuori inkivääri ja raasta se tarjoilulautaselle. Lisää 1 rkl soijakastiketta, 3 rkl extra-virgin oliiviöljyä ja 1 tl seesamiöljyä. Purista joukkoon yhden limen mehu ja tarkista maku. Suikaloi kurkku juureskuorijalla pitkiksi nauhoiksi ja lisää salaattiin, mutta jätä pois kurkun vetinen sisus. Hienonna korianterista varret ja pane lehdet sivuun. Ripottele varsisilppu kurkun päälle. Hienonna puolikas chili ja lisää salaatin pinnalle. Vie pöytään, mutta sekoita salaatti vasta hetki ennen tarjoilua.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta