Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Välimerensalaattia


Perjantai-iltana nautittiin välimeren salaattia kanan kanssa. Ollaan syyskuussa ja edelleen voidaan syödä ulkona terassilla auringonpaisteessa, kyllä kelpaa. Salaatti oli aivan ihanaa myös ihan sellaisenaan.


Välimerensalaatti

8 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
1 kesäkurpitsa
1 munakoiso
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria
50 g rucolaa
1/2 sitruunan raastettu kuori ja mehu
1/2 ruukku tuoretta salviaa
25 g paahdettuja pinjansiemeniä

Levitä ilmakuivatut kinkkuviipaleet leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja työnnä 200-asteiseen uuniin n. 5-10 minuutiksi. Ota uunista ja jätä hetkeksi vetäytymään. 
Leikkaa kesäkurpitsa ja munakoiso pitkittäin viipaleiksi. Kuori ja hienonna valkosipulit. Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista kurpitsa- ja munakoisoviipaleita muutama minuutti kummaltakin puolelta. Itse oikaisin tämän kohdan, öljysin viipaleet ja laitoin viipaleet grilliin, nyt vielä kun siihen on mahdollisuus. Höystä suolalla, pippurilla ja valkosipulisilpulla.
Aseta viipaleet vadille yhdessä rucolan kanssa ja purista päälle sitruunanmehua. Lisää joukkoon kinkku ja viimeistele salaatti salvianlehdillä, raastetulla sitruunankuorella ja paahdetuilla pinjansiemenillä. 

QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa