Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Viinivinkki - Lindeman's Bin 99 Pinot Noir 2010


Viinityyppi: punaviini
Rypäleet: 100 % Pinot Noir
Maa: Australia
Hinta: 9,99
Avaa vähintään 2 tuntia ennen nauttimista

Tuoksussa yrttejä, mansikkaa. Maku keskitäyteläinen, pehmeä, tasapainoinen.

Possulle, kanalle, pastalle ja pizzalle, myös seurusteluun.

Lindeman´s-perustaja Henry John Lindeman´sin motto elämässä ja työssä oli "viinin yksi tarkoitus on tuoda onnea". Hänen filosofiansa oli yksinkertainen: tehdä viinejä, joista kaikki pitävät. Yhtiö perustettiin vuonna 1843, mutta edelleen Lindeman´silla työskentelevät viininvalmistajat samalla periaatteella ja yhtiö tunnetaan maailmalla korkeatasoisten viinien valmistajana.

Tässä hieman vanhempaa ja hieman uudempaa Lindeman´sin mainontaa.

Iloista syysviikonloppua hellan ja viinilasin välistä!


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Minulle ei ole vielä selvinnyt, miten tuo viinipullon avaaminen ennen tarjoilua vaikutta...? :)

    VastaaPoista
  2. Hei Maija,
    Yleensä kun avaan viinin kaadan siitä pienen määrän lasiin ja maistan. Samalla jätän viinipullon auki ilmaantumaan, näin viini saa happea ja maku ja tuoksu muuttuvat monipuolisemmaksi. Viinin maku ja tuoksu saattavat muuttua välillä erittäinkin paljon. Ravintoloissa käytetään usein dekantteria, koska viiniä ei ole voitu avata montaa tuntia aikaisemmin. Siinä tämä "kypsyminen" saadaan tapahtumaan nopeutetusti.

    Viinin dekantointi tarkoittaa viinin kaatamista toiseen astiaan. Dekantointiin on kaksi syytä. Iäkkäät ja kypsyneet viinit tulisi dekantoida, jotta pohjalla oleva sakka saadaan erotettua viinistä. Nuorille tanniinisille punaviineille dekantointi tuo pehmeyttä ja monipuolisuutta kun viini saa happea, sillä dekantointi tietyllä tavalla nopeuttaa viinin kypsymistä – sitä mikä tapahtuisi pullossa paljon hitaammin.

    Useimmiten varsinkin punviinin maku paranee kun pullo on saanut olla avoinna hetken, mutta muista kaataa pieni tilkka avaamisen jälkeen lasiin, jotta happea pääsee paremmin pulloon :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa