Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Lihapullat


Lihapullia rakennellaan milloin millaisellakin reseptillä ja useimmiten ei reseptillä ollenkaan. Tästä on kuitenkin muodostunut sellainen vakioresepti. Alunperin olen ottanut tämän jostakin Sikke Sumarin keittokirjasta ja aikojen myötä se on muuntunut omaan makuun sopivaksi.



Lihapullat

1 kg jauhelihaa
1 munan valkuainen
1 sipuli
1 rkl korianteria murskattuna
2 tl paprikajauhetta
1 dl ketsuppia
2 tl sinappijauhetta
2 rkl tuoretta parmesanjuustoa raastettuna
1 dl kermaa
(2 tl ) suolaa

Silppua sipuli aivan pieneksi ja lisää jauhelihan joukkoon. Lisää valkuainen, kaikki mausteet, parmesanraaste ja kerma. Lisää suolaa oman maun mukaan. Sekoita hyvin ja tee sopivan kokoisia lihapullia tai pihvejä. Paista uunissa 225-astetta n. 20-30 minuuttia.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa