Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Peuraa, punajuurta ja kuohuvaa


Eilen saatiin turvattua talven luomulihat eli ensimmäinen hirvi kaatui. Sen kunniaksi avasimme illalla pullon Moët´a ja nautimme sen kanssa peuran sisäfilettä uunissa muhineiden punajuurten ja parmesanin kera.



Punajuuripaistos parmesanilla

10 pientä punajuurta
3 dl kermaa
suolaa ja valkopippuria

Siivuta punajuuret ja lado voideltuun vuokaan. Lisää kerman joukkoon mausteet ja kaada punajuurten päälle. Paista 200-asteessa n. 1 tunti tai kunnes ovat pehmeitä. Lisää lopuksi basilikaa ja reilusti tuoretta parmesanraastetta.

Peuran sisäfile uunissa

Paista pippurilla ja suolalla maustettu file kokonaisena pannulla, joka puolelta kevyesti. Laita file uuniin 170-asteeseen. Laita lihaan paistomittari ja ota liha pois uunista 65-asteisena. Kääri folioon ja anna vetäytyä 15 min. Lisää lopuksi sormisuolaa.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
3 Comments
Share :

3 kommenttia:

  1. Täytyy sanoa että oli järkyttävän herkullista peuraa ja punajuurta!!! Kiitos ohjeista.

    VastaaPoista
  2. Taisi lipsahtaa 10 astetta liikaa, oikea sisälämpötila on 55.

    VastaaPoista
  3. Parmesaani toimi hyvin punajuuren kanssa. Peuran (vasan sisäfilettä tällä kertaa) tein hieman eri tavalla, mutta kokonaisuus toimi oikein hyvin.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa