Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Pikaruokaa broilerista


Maanantaille makoisaa ja nopeaa pikaruokaa broilerista. Vaihtele kasviksia ihan sen mukaan mitä kaapista löytyy. Tärkeintä on, että niitä on riittävästi. Aurinkoista viikonalkua!



Pikaista uunibroileria

Broilerin maustamattomia reisipaloja
Palsternakka
Porkkanoita
Sipulia
Valkosipulia
Suolaa
Herbes de Provence -maustesekoitus
Oliiviöljyä


Paloittele kasvikset vuokaan, ripottele päälle suolaa, yrttisekoitusta ja kaada päälle oliiviöljyä ja sekoita. Hiero broilerien pintaa suolaa ja yrttimaustetta. Laita broilerit vuokaan kasvisten päälle. Lorauta vielä päälle oliiviöljyä. Laita uuniin 225-asteeseen n. 1 tunti. 
Kun kanasta tuleva neste on kirkasta, kypsyys on hyvä. Nauti kana kasvisten kera tai keitä lisäksi riisiä.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta