Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Punaista ja makoisaa


Ihan mahtava lisuke liharuoille tai ihan vain kasvisruokana ja vähän vaihtelua perinteiseen riisiin. Suhteellisen nopea tehdä ja oikein hyvän makuinen. Ihania syksyn kotimaisia juureksia kaupat pullollaan, nyt kelpaa shoppailla.

Päivän asu: Casa Ratsulasta Marimekko Siirtolapuutarha -kulho
Punajuuririisi

2 dl risottoriisiä
2 punajuurta
1 punasipuli
2 rkl öljyä
3 dl valkoviiniä
n. 3 dl kana- tai kasvislientä
1/2 dl parmesaaniraastetta
rouhittua mustapippuria
25 g voita

Kuori punajuuret ja sipuli. Raasta punajuuret karkeaksi ja hienonna sipuli.
Kuumenna öljy kattilassa, lisää riisi ja kullota keskilämmöllä, kunnes riisistä tulee lasimaisen kuultavaa.
Lisää hienonnettu sipuli ja punajuuriraaste, nosta lämpöä ja jatka kuullottamista vielä hetki.
Lisää kattilaan valkoviini ja keitä sekoitellen. Kun neste on imeytynyt riisiin, lisää kanalientä muutamassa erässä aina edellisen imeydyttyä. Sekoita koko kypsennyksen ajan kunnes mehukasta ja puuromaista.
Lisää lopuksi parmesaniraaste, ripaus mustapippuria ja halutessasi voinokare. Tarjoa risotto heti. 

QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta