Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Syyspiiras osa 2


Pakastin on täynnä suppilovahveroita, joten tässä toinen suppilovahveropiiras vaihtoehdoksi edelliselle. Ei ehkä niin ruokaisa kuin tuo edellinen, mutta maistui erittäin hyvältä, syksyiseltä.

Muistakaahan käydä myös osallistumassa kilpailuun ja tykkäämässä, ettei pudota 10 parhaan joukosta. Palkintona luksusviikonloppu Helsingissä. http://makuparit.pauligcafe.fi/18/syntisen-hyva-semifreddo


Päivän asu: Iittalan Taika -lautanen
Suppilovahvero-pekonipiiras

Pohja:
100 g voita
1 dl juustoraastetta
1/2 dl perunajauhoja
2 dl vehnäjauhoja tai gluteenitonta jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
1/2 tl timjamia
1/2 dl kylmää vettä

Täyte:
1 l suppilovahveroita
1 rkl öljyä
1/2 purjoa
140 g pekonia
1/2 punainen paprika
2 dl kermaa
3 munaa
1/2 tl mustapippuria
1 tl timjamia
2 dl juustoraastetta

Notkista rasva, sekoita siihen juustoraaste sekä jauhot ja lisää mausteet. Mittaa joukkoon vesi ja sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Painele taikina piirasvuoan pohjalle ja reunoille.
Haihduta puhdistetuista sienistä pannussa neste. Lisää öljy ja purjorenkaat. Kääntele aineksia hetki ja anna jäähtyä. Leikkaa pekoni ja paprika kuutioiksi. Paista pekoni pannussa erikseen. Riko munat kulhoon ja sekoita joukkoon kerma ja mausteet.
Ripottele pohjataikinalle sieniseos, pekoni, paprikakuutiot ja juustoraaste. Kaada päälle muna-kermaseos ja kypsenna piirasta 200-asteessa n. 40 minuuttia.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, täsmäresepti minulle ja herkullinen on kuvakin :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa