Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Voita luksusviikonloppu!


Nyt on loppukirin paikka, jotta pysyn 10 parhaan joukossa eli jos et ole vielä äänestänyt niin alla olevasta linkistä pääset tykkäämään Pauligille suunnittelemastani parhaasta makuparista ja olet mukana kilpailemassa luksusviikonlopusta! Äänestysaika loppuu 30.10.  
(EDIT 30.11, pieni lukivirhe)
Linkkiä saa laittaa myös ystäville, jokainen ääni on tärkeä!


-------------------------------




Paulig haastoi leivonta- ja ruokablogeja suunnittelemaan täydellistä makuparia jollekin Pauligin kahveista. Kokeilin monen montaa erilaista suklaista herkkua, mutta Syntisen hyvä semifreddo oli kaikessa yksinkertaisuudessaan juuri se täydellinen makupari Pauligin Espresso Fortissimolle.

Tästä pääsette äänestämään Syntisen hyvää semifreddon voittoon. 
Äänestämällä voitte voittaa
 kahden hengen luksusviikonlopun Kämp-hotellissa ja 
illallisen Chez Dominiquessa (arvo n. 1000,-)

Kymmenen parasta reseptiä menee jatkoon ja niistä Paulig valitsee parhaan makuparin. Voittajablogin pitäjä lähtee kumppaninsa kanssa Kööpenhaminaan syömään maailman parhaaseen ravintolaan Nomaan


Semifreddo on italiaa ja tarkoittaa puoliksi kylmää. Se on tavallaan jäädytettyä moussea ja on todella samettisen pehmeää jälkiruokaa. Semifreddon voi pakastaa valmiiksi tarjoilukulhoissa tai laseissa tai muotissa, josta se kumotaan lautaselle. Tällä kertaa pakastin semifreddon isoon muovikulhoon ja pyörittelin jäätelöpalloja. Päälle hieman suklaakastiketta ja sydäntryffeli.
Ohje käy myös keliaakikoille ja ehkä jopa karppajien herkuttelupäivään.


Syntisen hyvä semifreddo

4 kananmunaa
1 dl sokeria
2,5 dl kuohukermaa
250 g mascarponejuustoa
1 rkl Pauligin Espresso Fortissimo -jauhetta
1 rkl tummaa rommia
3 rkl kahvilikööriä (Kahlua)
Tummaa suklaata koristeeksi (After Eight tai joku muu suuhun sopiva suklaa)

1. Erota kananmunien valkuaiset ja keltuaiset eri kulhoihin.

2. Vatkaa keltuaiset ja puolet sokerista vaahdoksi.

3. Vatkaa kuohukerma erikseen vaahdoksi.

4. Vatkaa valkuaiset ja toinen puoli sokerista vaahdoksi.

5. Yhdistä mascarponejuusto, kahvijauhe, tumma rommi ja kahvilikööri tasaiseksi massaksi.

6. Lisää mascarponeseos ja kermavaahto keltuaisvaahdon sekaan ja sekoita. Lopuksi lisää vielä valkuaisseos mukaan ja sekoita varovasti nostellen.

7. Kaada seos sopiviin muotteihin tai yhteen isoon ja laita pakastimeen n. 3 tunniksi. Kuitenkin niin, että seos on pois otettaessa puolijäistä. Pakastuksen jälkeen siirrä vuoat noin 15 minuutiksi jääkaappiin, jotta jäätelö pehmenee hiukan. Jos jäätelö ei lähde vuoasta irti, kostuta pohja lämpimään veteen ja kumoa sitten.

Tarjoa heti espresson kanssa, espresson voi myös kumota jälkiruoan päälle ja nauttia niin.


Paulig Espresso Fortissimo on ylellinen kahvi vaativaan makuun. Sen vahva mutta pehmeä maku syntyy Keski-Amerikan aromikkaista, makeista ja pehmeänmakuisista kahvipavuista. Tuote on kehitetty erityisesti kodin espressolaitteita varten.






QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta