Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Caponata


Minä olen aina kutsunut näitä yleisnimellä kasvishässäkkä, mutta toden totta Caponata kuullostaa jo paljon laitetummalta. Caponata on käsitykseni mukaan (saa korjata) Sisilialainen kasvishässäkkä, jonka pääraaka-aineisiin kuuluu munakoiso, muut aineet sitten vaihtelevatkin. Koska Sisilian matka on tekemättä, en ole päässyt originaalia maistelemaan. Tämä oli kuitenkin huisin hyvää ja nopea tehdä. Kävi myös itse ruokana kun lisäsin ilmakuivattua kinkkua tai sitten vain lisukkeena. Jos et ole kovin chilisen ruoan ystävä, niin vähennä chilin määrää tai jätä kokonaan pois.



Caponata - kasvishässäkkä

2 rkl oliiviöljyä
1 munakoiso
2 porkkanaa
1 sipuli
1 kokonainen valkosipuli (yksikyntinen)
1 punainen chili (ilman siemeniä)
10 isoa kaprista
1/2 dl balsamiviinietikkaa
1 rkl sokeria
suolaa
mustapippuria
persiljaa
parmesania
ilmakuivattua kinkkua


Pienistä munakoiso, porkkanat, sipuli, valkosipuli ja chili. Paista porkkanat oliiviöljyssä pannulla, lisää hetken kuluttua sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki ja lisää munakoiso ja chili. Kaada balsamiviinietikka-sokeriseos pannuun. Anna seoksen paistua miedolla lämmöllä kunnes munakoiso pehmenee ja kypsyy.  Lisää suolaa ja pippuria oman maun mukaan. Leikkaa ilmakuivattu kinkku joukkoon ja lisää kaprikset. Viimeiseksi päälle persiljaa ja parmesanraastetta.

Tarjoile sellaisenaan tai lisukkeena.                                                                                          
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta