Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Gourmetpizzaa


Taannoin tekemästäni jääpaistista oli jäänyt pala jäljelle ja kun se kolmantena päivänä alkoi maistui puulta, päätin vaihtaa ruokalajia. Leikkailin viimeisen paistinpalan pieniksi paloiksi ja rakensin gourmetpizzan. Cantadoun piparjuurijuusto sopi aivan mahtavasti tähän pizzaan. Tämä pizzapohja on muuten toiminut luottopohjanamme jo 20 vuotta, toimii gluteenittomana, tavallisena ja on myös hiivaton. Normaalisti tätä pizzaa paistetaan n. 20 min 225-asteessa täytteineen.



Pizzapohja (pellillinen):
5 dl gluteenitonta jauhoseosta tai vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
2,5 dl maitoa
75 g sulatettua voita

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sulatettu voi sekä maito. Sekoita. Painele taikina leivinpaperin päälle pellille.

Täyte:
Ketsuppia
Jääpaistin rippeet paloiteltuna
3 pientä sipulia
2 valkosipulinkynttä
suolaa
100g pakastettuja suppilovahveroita
1 prk Cantadou-piparjuurituorejuusto
n. 150 g Sinileima Emmental juustoa raastettuna
Rucolaa tai persiljaa

Levitä ketsuppi pohjan päälle. Ripottele päälle paistinpalaset. Kuullota pannulla sipulirenkaat, murskattu valkosipuli, lisää sulatetut suppilovahverot. Paista hetkinen ja mausta suolalla. Lisää sieni-sipuliseos pizzan päälle. Lisäile Cantadou tuorejuusto nokareita eri puolille pizzaa. Lisää lopuksi Emmental raastetta.

Paistoin pohjaa 225-asteessa ensin 5 minuuttia ilman täytteitä, lisäsin täytteet ja paistoin reilut 10 minuuttia lisää.

Päälle vielä persiljaa, rucola olisi ollut parempi vaihtoehto, mutta valitettavasti aina jotakin unohtuu kaupaan.                                                                                                        
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta