Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Lounaaksi salaattia


Vaikka pakkanen alkaa tehdä tuloaan ja pimeys tuntuu jatkuvan koko päivän, en ole onnistunut vierottamaan itseäni salaattilounaistani. Varmasti tekisi sisäiselle lämpötilalle hyvää nauttia jotakin lämmintä ruokaa, mutta kun minulle iskee valtaisa uni, jos syön päivällä "kunnolla". Kun maassa on lunta ja pakkasta -20 C, ehkä silloin siirryn lämpimien kasviskeittojen puolelle.

Tässä yksi suosikkisalaateistani.



Parmankinkkusalaatti

Jääsalaattia
Parmankinkkua
Kapriksia
Parmesanlastuja
Cashew-pähkinöitä
Mustapippuria
Extra-virgin oliiviöljyä
Punaista balsamicoa


Revi salaatinlehdet lautaselle, rullaile päälle hyväksi katsomasi määrä parmankinkkua, pieniä tai isoja kapriksia, lorauta päälle oliiviöljyä, loraus balsamicoa ja rouhi myllystä mustapippuria. Leikkaa juustohöylällä tai kuorimaveitsellä parmesanjuustosta lastuja päälle. Viimeiseksi vielä kourallinen cashew-pähkinöitä päälle.                                                                                                
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta