Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Ruotsalaiset lihapullat


Joulupöydässämme oli myös lihapullia, epäluuloinen tyttäremme kun ei vielä ole kehittynyt kulinaristiksi. Ei sen puolen, että näissä lihapullissa olisi ollut mitään vikaa. Ne olivat oikein miedon ja pehmeän makuisia. Mieheni rakenteli nämä jouluaattoaamuna ja pyöräytti perään vielä ruskean kastikkeen. Tämäkin resepti oli Perinteistä Joulupöytään -kirjasta. Jos käytät hirvenjauhelihaa, niin käytä voita reilusti paistaessasi sipulia, hirvenliha on hyvin rasvatonta.


Lihapullat

700 g hirven jauhelihaa (ohjeessa sika-nautajauhelihaa)
1 jauhoinen peruna
1 1/2 sipulia
voita paistamiseen
1 dl kermaa
1 dl korppujauhoja gluteenittomia tai tavallisia
1 muna
1 tl fariinisokeria
1/2 Knorr Fond du chef -lihaliemi kuutiosta
1/2 dl vettä
1 rkl soijakastiketta
suolaa ja pippuria

Keitä peruna ja raasta hienoksi. Kuori ja hienonna sipuli. Paista sipulia voissa, kunnes se on pehmeää ja saanut vähän väriä. Sekoita kaikki taikinan ainekset keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla. Pyörittele taikinasta lihapullia. Paista lihapullia pienissä erissä voissa paistinpannussa tai jos olet yhtä laiska kun me, niin laitat pullat leivinpaperin päälle ja uuniin 225-asteeseen n. 20-30 minuutiksi.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa