Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Syntisestä tuli pronssia


Suuren suuret kiitokset kaikille Syntisen hyvää semifreddoa äänestäneille!
Pauligin kilpailu päättyi ja valitettavasti en päässyt testaamaan makuhermojani maailman parhaaseen Ravintola Nomaan, Kööpenhaminaan. En silti pidä tätä kovin suurena häviönä kun sijoitukseni oli 10 parhaan finalistin joukossa ja finaalissa sain pronssia. Tällaiselle "amatöörikokille" tämä oli suoranainen voitto, varsinkin kun osallistujajoukko oli erittäin osaavaa.

3. Hellan ja viinilasin välissä

Palaute Pauligilta:
Semifreddo, Hellan ja viinilasin välissä

Leivos oli raadin pisteytyksessä kolmen parhaan joukossa. Italialaisuus on hyvä idea ja tuo mukavalle tarinalle kiinnostavan vivahteen. Visuaalisuutta arvioidessa espresson loistava crema kiinnittää huomion, myös leivoksen ilme on kaunis ja mahdollistaa halutessa myös monipuolisen koristelun. Valitettavasti leivos koettiin kuitenkin liian kevyeksi makupariksi espressolle. Olisiko cappuccinon maitoinen maku tasapainottanut makuparien harmoniaa? Leivos itsessään oli herkullinen ja erittäin maukas. Positiivista on myös se, että leivoksen voi valmistaa etukäteen esimerkiksi juhlia ajatellen.

Lisää kuvamateriaalia voitte käydä katsomassa Liemessä-blogista, Jenni Häyrinen oli kuvamaamassa arvostelutilaisuudessa. PS. Hän rankkasi Syntisen hyvän semifreddon ykköseksi :)
Resepti löytyy täältä.

Syntinen semifreddo Pauligin arvostelutilaisuudessa. Kuva: Jenni Häyrinen



QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa