Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Perjantain viinivinkki - Cecilia Beretta Valpolicella Superiore Ripasso 2009


Viinityyppi: punaviini
Rypäleet: 65 % Corvina, 20 % Rondinella, 10 % Negrara, 5 % Corvione
Maa: Italia
Hinta 13,97 Alko


Avaa muutama tunti ennen nauttimista

Tuoksussa kirsikkaa, suklaata. Maku täyteläinen, hennosti hapokas. Erinomainen makupari riistalle tai yleensäkin punaiselle lihalle, myös juustojen kanssa.

Cecilia Beretan viinitila kuuluu venetolaiselle Pasqua-perheyritykselle. Sen 50 hehtaarin viljelykset sijaitsevat Valpolicella Classicon sydänalueilla. Tilan nimi tulee 1600-luvun maalaiskartanosta, jota viinitila nykyään ympäröi.

Tästä viinitalon sivuille.

Ja mitä sitten tänään kuunnellaan, kun lasissa on on Cecilia Berettaa? No tietysti ihanaa italialaista
Laura Pausini ft. James Blunt - Primavera in Anticipo

Ihanaista viikonloppua hellan ja viinilasin välistä!


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta