Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Punaista puolukkaista


Joulun ajalta on jäänyt vielä muutamia reseptejä laittamatta, joten kirjoittelen niitä aina välillä tänne, etteivät pääse unohtumaan. Tämä kauniin punainen snapsi tekeytyi viikon ajan ennen joulua ja kylmeni sitten jääkaapissa päivän verran. Pakastimeen tätä ei kannata laittaa, koska sen jälkeen pullossa on punainen jääkokkare, nimimerkillä: kokemusta on edelliseltä joululta.

Pidän pienen tauon bloggailussa, mutta helmikuun puolella jatkan taas hyvin latautuneena ja toivon mukaan monien hyvien juttujen ja kuvien kanssa. Joten siihen saakka toivotan mukavia pulkkailukelejä!





Punainen puolukkasnapsi

1/2 l vodkaa
400 g pakastepuolukoita

Kaada jäiset pakastepuolukat vodkan sekaan ja anna tekeytyä huoneenlämmössä noin viikon verran. Siivilöi puolukat pois ja laita snapsipullo kylmään odottelemaan tarjoilua.
Puolukoillekin voisi keksiä jotakin hyötykäyttöä, mutta nyt nämä hyvin marinoituneet yksilöt joutuivat roskakoriin.

Tämä sopii loistavasti myös rapujuhlien snapsiksi.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Varmaan kuitenkin ½ l eikä puoli desiä..?

    VastaaPoista
  2. Kiitos :)painovirhepaholainen korjattu. Olisi tullut aika tiukkaa tavaraa.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa