Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Ruusukaali-porkkanasalaatti


Ilmeisesti joulukokkaukset veivät kiinnostukseni ruoanlaittoon, koska tällä hetkellä oikaistaan aina sieltä, mistä aita on matalin. Eiköhän tilanne tästä parane, kun kevätaurinko alkaa paistamaan. 

Joten jatketaan sarjassa helppoa ja nopeaa. Kasviksia voi vaihdella sen mukaan mitä kaapista löytyy. Itse pidän ruusukaalista, kunhan se ei pääse menemään liian kypsäksi, mitä kyllä valitettavan usein tapahtuu edelleen. Tällä kertaa lisäsin vielä porkkanoita ja paprikaa. Tämä toimii myös pelkällä ruusukaalilla.


Ruusukaali-porkkanasalaatti

300 g ruusukaalia
3 porkkanaa
1/2 paprika
valkosipulia oman maun mukaan (1 kynsi)
1 dl hyvää majoneesia (esim. Hellman´s)
suolaa

Leikkaa ruusukaalin kantaa pienemmäksi ja kuori uloimmat lehdet pois. Pese ja kuori porkkanat ja siivuta ne. Höyrytä ruusukaaleja ja porkkanoita n. 10 minuuttia, kuitenkin niin että niihin jää purutuntumaa. Anna jäähtyä hetki. Pienistä paprika ja valkosipuli ja sekoita kaikki kulhossa. Lisää joukkoon n. 1 dl hyvää majoneesia ja ripaus suolaa.                                                                                                  
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Oisko tämä vähän niinkuin ruuskaali-coleslaw? :)

    VastaaPoista
  2. Tusla, aivan ehdottomasti juuri se :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta