Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Hiihtämistä ja herkuttelua


Ihana viikonloppu! Auringonpaistetta, mökkeilemistä ja hiihtelyä koko perheen voimin. Tunnen jo kevään lähestyvän, ainakin omassa mielessäni. 
Motivaatio hellan äärellä oleiluun ei ole ollut korkealla ja lenkkien jälkeen ruokaa on kuitenkin saatava pöytään nopeasti. Pirkan italialainen perunagratiini -pakaste on pelastanut meidät tämän talven aikana monta kertaa. Samaan sarjaan kuuluu myös peruna-parsakaalipaistos, joka sekin on salonkikelpoinen. Suosittelen, jos pikalisukkeisiin on tarvetta turvautua.



Pirkka italialainen perunagratiini
Ainekset: peruna (45 %), kerma, tomaatti (13 %), mozzarellajuusto (10%), suola, basilika, stabilointiaine (E461), aromi, mustapippuri.Suolapitoisuus 0,8 %












Kulho: Marimekko Räsymatto Casa Ratsulasta


Perunagratiinin ja peuran sisäfileen kanssa valmistin pienen kasvissalaatin, joka maistui seuraavana päivänä aivan taivaallisen hyvältä kylmänä pienten juustokuutioiden kanssa. Hiihtämisestä tuli hyvä mieli ja punaiset posket, se muu hyöty kuitaantuikin sitten tällä ruokailulla ja tummalla suklaalla.

Pekoni-kasvissalaatti

1 pkt pekonia
1 parsakaali
1 suippopaprika pun.
1 kesäkurpitsa
1 dl pecorinojuustoa raastettuna (tai parmesania)
1 valkosipulikynsi


Asettele pekoninsiivut kylmälle pannulle ja paista kunnes ovat rapeita. Laita siivut lautaselle talouspaperin päälle viilenemään. Leikkaa parsakaali pieniksi nupuiksi, kuutioi paprika ja kesäkurpitsa. Silppua valkosipulinkynsi. Paista voissa pannulla valkosipuli, paprika ja kesäkurpitsa n. 3-5 minuuttia, ei kypsäksi niin että kasviksiin jää purutuntumaa. Höyrytä parsakaalin kukintoja muutama minuutti, kunnes on hieman kypsyneet, purutuntumaa pitää jäädä. Huuhtele parsakaalin kukinnot lävikössä kylmällä vedellä, jotta kypsyminen keskeytyy. Yhdistä parsakaalit muiden kasvisten kanssa kulhossa, raasta joukkoon pecorinoa. Siivuta pekoni pieneksi ja lisää salaattiin ja sekoita kaikki ainekset.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa