Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Himottavat parmesankeksit


Siitä se ajatus sitten lähti, kun lasten lämpimät voileivät tulivat uunista ja minä maistoin uunipellille sulanutta juustoa. Paluuta ei ollut, sitä oli saatava lisää. Seuraavaksi huomasin jo raastavani parmesankekoja leivinpaperin päälle ja miten sopivasti sattuikaan, että kaapissa oli katkarapusalaattia ja pöydällä ruukku basilikaa. Keksit katosivat lautaselta alle 5 minuutissa. Kuvasta poiketen ymmärsin jossakin vaiheessa lisätä basilikalehden jokaiselle keksille, taivaallinen makuyhdistelmä. Tässä mukava pikkusuolainen vaikka vapuksi, mutta varokaa, näihin tulee himo.



Parmesankeksit katkarapusalaatilla

200 g parmesanjuustoa
Katkarapusalaattia valkosipulikastikkeella (Lidl)
Basilikaa

Raasta parmesanjuustosta kekoja uunipellille leivinpaperin päälle. Paista uunissa 200-asteessa n. 10 minuuttia. Anna keksien kovettua pellillä. Lisää päälle katkarapusalaattia ja jokaisen keksin päälle oma basilikalehti.                                                                                                  
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta