Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Lätkäillaksi pientä suolaista


Tämän iltaisen jääkiekko-ottelun sohvaruoaksi sopii suolainen, todellinen janonherättäjä. Selkeästi sopiva myös miehiseen makuun. Koemaistoin sitä päivällä vihersalaatin ja tsatsikin kera ja totesin sen kelpaavan illaksi. Selkeä voitonmaku havaittavissa.

Uskon edelleen Leijoniin ja kannustan sohvalta lujasti illalla!

Mukavaa ja voitokasta lätkäiltaa!



Meetwurstipiirakka

100 g voita
80 g juustoraastetta
1/2 tl suolaa
1/2 dl kermaa
2 1/2 dl gluteenitonta jauhoa (Viljatuote vaalea jauhoseos) tai vehnäjauhoja

Täyte:
2 dl creme fraiche
1 kananmuna
2 tl oreganoa
200g meetwurstia
1/2 dl pakastettuja suppilovahveroita
2 dl purjoa
mustapippuria

Laita huoneenlämpöinen pehmeä voi kulhoon (ei sulatettu) lisää keskenään sekoitetut kuiva-aineet, juustoraaste ja kerma. Jätä taikina 30 minuutiksi jääkaappiin. Levitä taikina piirakkavuokaan. Sekoita creme fraiche, kananmuna ja oregano keskenään ja kaada pohjan päälle.
Leikkaa meetwursti paloiksi ja laita piirakan päälle. Leikkaa purjo pieniksi paloiksi ja kuullota pannulla suppilovahveroiden kanssa öljyssä. Lisää purjo meetwurstin päälle. Paista piirakkaa uunissa n. 30 minuuttia 200-asteessa.                                                                                                                  
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
1 Comments
Share :

1 kommentti:

  1. olisko tuo suppisten määrä 1/2 litraa oikeampi :-)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa