Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Vesimeloni-raparperisalsa


Valtaisa raparperinhimo valtaa mielen näin alkukesästä. Pitää tehdä erinäköisiä piirakoita, pakastaa, tehdä chutneya, paistaa grillissä ja nyt vielä viritellä sitä salsaan. Lisää käyttötarkoituksia yritetään keksiä ja otetaan mielellään vastaan. Ensimmäisenä päivänä salsaa nautittiin pihvin ja parsan kera, toisena päivänä makkaran kanssa ja kolmantena kaadoin loput salaatin joukkoon. Ihanan raikasta kuumaan kesään.

Huomasin juuri lukiessani puutarhakirjaa, että raparperinvarsia katkottaessa ei kuulukaan käyttää puukkoa vaan kääntää varsi irti suoraan juuresta. Raparperi tykkää enemmän tästä.

Marimekon kulho Casa Ratsula, salaattiottimet Fiskars Functional Form

Vesimeloni-raparperisalsa

1/4 vesimeloni paloina
3 dl pieniä raparperinpaloja
1/2 kurkkua paloina
3 kevätsipulinvartta pilkottuna
1 rkl sokeria
1/2 suolaa
kourallinen tuoretta korianteria

Kastike
2 dl crème fraîche
1 tl sokeria
1/2 tl suolaa
mustapippuria myllystä
1 rkl dijon sinappia

Pilko vesimeloni, kurkku, kevätsipuli ja raparperi. Lisää sokeri pienten raparperipalojen joukkoon ja pyörittele palat siinä. Sekoita kaikki salsa-aineet keskenään ja lisää mausteet. Sekoita kaikki kastikeaineet keskenään erillisessä kulhossa. Anna marinoitua muutama tunti jääkaapissa.

QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa