Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Barbequeribsit


Pari viikkoa sitten kun viileät kelit tuntuivat vain jatkuvan, oli pakko siirtyä sisätiloihin tekemään ruokaa kun ulkona ei enää viitsinyt värjötellä grillin vieressä. Nämä ribsit olivat järkyttävän hyviä, järkyttävän rasvaisia, juuri sopivan suolaisia ja makeita tuomaan hieman lämpöä Suomen ihanaan kesään, joka toivon mukaan on nyt alkamassa. Resepti on Sara La Fountainin Passion for Food -kirjasta. Nuo vihreä koristukset ovat ketunleipiä, jotka sopivat loistavasti ribsien mausteeksi.

Nyt menen sohvan nurkkaan opiskelemaan villiyrttejä, koska sain vihdoinkin käsiini Sami Tallbergin Villiyrttikeittokirjan. Kohta heiluu puskat Porissakin. Oikein ihanaa maanantai-iltaa!




Barbequeribsit

1 kg possunkylkiriviä

Kastike

1 tl valkosipulia raastettuna
2 rkl tomaattipyreetä
2 tl tabascoa
1 tl jauhettua juustokuminaa
1 tl paprikajauhetta
1 appelsiininmehu
2 tl limetin mehua
4 rkl fariinisokeria
3 rkl rypsiöljyä

Leikkaa ribsit annospaloiksi ja mausta suolalla.
Tee kastike: Laita kattilaan kaikki ainekset ja keittele välillä sekoittaen niin, että seos hieman paksuuntuu.
Voitele kastiketta ribsien päälle ja paista 160-asteisessa uunissa kaksi tuntia, aina välillä kastiketta ribsien päälle voidellen. Mausta ribsejä lopuksi vielä hieman suolalla.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta